rosyjski.com  
    o firme    kursy językowe    lektorzy     tłumaczenia     szkolenia    usługi dodatkowe    ogłoszenia    forum dla rusofili    linki
strona główna napisz do nas wypełnij formularz
Forum Języka Rosyjskiego Strona Główna Forum Języka Rosyjskiego

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Wyjazdy...
Autor Wiadomość
Anvar 

Wysłany: 2009-05-30, 21:10   

Привет!
Ярик школярик!
Через телефон твой голос очень приятный.

Anu 

Wysłany: 2009-07-11, 08:51   

witam,
mam pytanie czy orientujecie się w kosztach zakupu biletów kolejowych z Brześcia do Moskwy, Petersburga? czy do Petersburga z Brześcia jest może inna droga?

JCM 

Pomogła: 68 razy
Wysłany: 2009-07-11, 17:18   

Zapytaj na www.wadi.pl Oni zajmują się zakupem biletów, więc są na bieżąco i w cenach i rozkładach.

ruryk 

Wysłany: 2009-09-13, 13:11   

Myślę, że sporo cennych wiadomości na temat Rosji i nie tylko można uzyskać również na stronie: www.sputnik.travel.pl
Polecam!

gucio 

Wysłany: 2010-05-18, 17:41   

Byłem na w Smolensku w ubiegłym tygodniu

JCM 

Wysłany: 2010-05-18, 20:05   

Guciu, podzielisz się wrażeniami?

moser 

Wysłany: 2010-05-19, 07:57   

Przyłączam się do Joli.

lom 
Wielki Szu

Wysłany: 2010-05-19, 21:46   

Jarek a kiedy zawitasz do Krakowa ? :mrgreen: tam też jest ... klimatycznie :lol:
:???: Co to się wyprawia tutaj, Krzysiu powiedz mnie kiedy dasz rozkaz do usuniecia kiru z forumowej flagi bo musze wiedziec czy jeszcze długo mamy tu byc przystrojeni w zalobne odzienie .

Jola jak zwykle trafny awatar (do tematu tego )
" frontem do klienta" moze czas :mrgreen:

Anu 

Wysłany: 2010-05-19, 22:01   

czy może ktos mi wyjaśnić? na stronie konsulatu jest taka informacja:
Cytat:
- w przypadku wizy turystycznej - umowę świadczenia usług turystycznych (voucher turystyczny), a także potwierdzenie obsługi turysty zagranicznego przez rosyjską organizację prowadzącą działalność turystyczną.

co to jest i czy bez tego nie dostanę wizy? czy samemu nie mozna sobie pojechać?

gucio 

Wysłany: 2010-05-19, 23:38   

Что я могу сказать об месте трагедий... там атмосфера очень тревожная!!! Дело не в милиции а просто так. Кто был и видел Россию тот поймет сразу о чем речь... Я был там двенадцатого числа и прикиньте - до сих пор слышно запах топлива!!!

lom,
Biech Ci sie nie przelewa!!!

gucio 

Wysłany: 2010-05-19, 23:41   

Anu,
Ty jchcąc pojechac do Rosji nie mysl po euromejsku!!!
W Rosji wyszyskich interesuje, kto gdzie i w jakim celu jedzie.
Czyli bez pomocy biura podróży lub zaproszenia -wizy nie dostaniesz.

moser 

Wysłany: 2010-05-20, 08:11   

lom napisał/a:
:???: Co to się wyprawia tutaj, Krzysiu powiedz mnie kiedy dasz rozkaz do usuniecia kiru z forumowej flagi bo musze wiedziec czy jeszcze długo mamy tu byc przystrojeni w zalobne odzienie .

?? ???:

lom 
Wielki Szu

Wysłany: 2010-05-20, 13:04   

Nie teskniliscie za mna widze :lol: Moser widze jak podskakujesz z radosci na moj widok :oops:

Jarus jak zwykle do kazdego z sercem na dłoni :lol: (to nie ja zaczalem :twisted: )

Tow. cos skostnieli ostatnio ale nic to i na to znajdziemy jakas recepte :grin: Wracam bo widze , ze Wam sie ckni :shock: za (L) . :roll:

JCM 

Wysłany: 2010-05-20, 18:09   

Towarzysze się porozbiegali, a teraz mają pretensję. gdzie żeś to bywał św. Jerzyku... tfu Łomiku? :mrgreen:

A na avatarku wyglądam za wami. Smutnawo nam tu z forumowym dziadkiem m. bywało... :mrgreen:

lom 
Wielki Szu

Wysłany: 2010-05-20, 21:37   

Zimy juz podobno nie ma :roll:

Obecnie dryfuje po "morzach i oceanach" Jury Krako-czest ;)
Dawno temu byla tylko woda na moich wlosciach , choc trudno w prehistorii nazwac moimi ale niech bedzie, teraz tez tylko H2O.

Powazniej to moge pow Jolu , ze trzeba bylo faldow przysiasc bo na horyzoncie na morzu edukacji widac ląd i trzeba sie juz przygotowac na cumowanie tego paruletniego statku - oficjalnie. Nieoficjalnie jak wiadomo nauka to rejs nieskonczony bez okreslonego portu , co na tym forum doswiadczamy .

Jak wszystko bedzie dobrze to doplyne do jednego portu za co trzymajcie kciuki czy co tam robicie przy takich okazjach :cool:

Odpowiedz do tematu