|
Wyjazdy... |
| Autor |
Wiadomość |
Anvar

|
Wysłany: 2009-05-30, 21:10
|
|
|
Привет!
Ярик школярик!
Через телефон твой голос очень приятный. |
_________________ http://www.tatarzy.tkb.pl |
|
|
|
 |
Anu

|
Wysłany: 2009-07-11, 08:51
|
|
|
witam,
mam pytanie czy orientujecie się w kosztach zakupu biletów kolejowych z Brześcia do Moskwy, Petersburga? czy do Petersburga z Brześcia jest może inna droga? |
|
|
|
 |
JCM

Pomogła: 68 razy Posty: 1055
|
Wysłany: 2009-07-11, 17:18
|
|
|
| Zapytaj na www.wadi.pl Oni zajmują się zakupem biletów, więc są na bieżąco i w cenach i rozkładach. |
_________________ W życiu nie uwierzę, że za komuny na półkach był tylko ocet i olej... Może w jakichś małych sklepach, ale w Carrefourze?! |
|
|
|
 |
ruryk
|
Wysłany: 2009-09-13, 13:11
|
|
|
Myślę, że sporo cennych wiadomości na temat Rosji i nie tylko można uzyskać również na stronie: www.sputnik.travel.pl
Polecam! |
_________________ Ruryk |
|
|
|
 |
gucio

|
Wysłany: 2010-05-18, 17:41
|
|
|
| Byłem na w Smolensku w ubiegłym tygodniu |
|
|
|
 |
JCM

|
Wysłany: 2010-05-18, 20:05
|
|
|
| Guciu, podzielisz się wrażeniami? |
_________________ W życiu nie uwierzę, że za komuny na półkach był tylko ocet i olej... Może w jakichś małych sklepach, ale w Carrefourze?! |
|
|
|
 |
moser

|
|
|
|
 |
lom
Wielki Szu

|
Wysłany: 2010-05-19, 21:46
|
|
|
Jarek a kiedy zawitasz do Krakowa ? tam też jest ... klimatycznie
Co to się wyprawia tutaj, Krzysiu powiedz mnie kiedy dasz rozkaz do usuniecia kiru z forumowej flagi bo musze wiedziec czy jeszcze długo mamy tu byc przystrojeni w zalobne odzienie .
Jola jak zwykle trafny awatar (do tematu tego )
" frontem do klienta" moze czas |
_________________ Nie trzeba być pierwszym mam nadzieję że to jasne... |
|
|
|
 |
Anu

|
Wysłany: 2010-05-19, 22:01
|
|
|
czy może ktos mi wyjaśnić? na stronie konsulatu jest taka informacja:
| Cytat: | | - w przypadku wizy turystycznej - umowę świadczenia usług turystycznych (voucher turystyczny), a także potwierdzenie obsługi turysty zagranicznego przez rosyjską organizację prowadzącą działalność turystyczną. |
co to jest i czy bez tego nie dostanę wizy? czy samemu nie mozna sobie pojechać? |
|
|
|
 |
gucio

|
Wysłany: 2010-05-19, 23:38
|
|
|
Что я могу сказать об месте трагедий... там атмосфера очень тревожная!!! Дело не в милиции а просто так. Кто был и видел Россию тот поймет сразу о чем речь... Я был там двенадцатого числа и прикиньте - до сих пор слышно запах топлива!!!
lom,
Biech Ci sie nie przelewa!!! |
|
|
|
 |
gucio

|
Wysłany: 2010-05-19, 23:41
|
|
|
Anu,
Ty jchcąc pojechac do Rosji nie mysl po euromejsku!!!
W Rosji wyszyskich interesuje, kto gdzie i w jakim celu jedzie.
Czyli bez pomocy biura podróży lub zaproszenia -wizy nie dostaniesz. |
|
|
|
 |
moser

|
Wysłany: 2010-05-20, 08:11
|
|
|
| lom napisał/a: | | :???: Co to się wyprawia tutaj, Krzysiu powiedz mnie kiedy dasz rozkaz do usuniecia kiru z forumowej flagi bo musze wiedziec czy jeszcze długo mamy tu byc przystrojeni w zalobne odzienie . |
?? ???: |
_________________ http://darts.abajt.pl/ |
|
|
|
 |
lom
Wielki Szu

|
Wysłany: 2010-05-20, 13:04
|
|
|
Nie teskniliscie za mna widze Moser widze jak podskakujesz z radosci na moj widok
Jarus jak zwykle do kazdego z sercem na dłoni (to nie ja zaczalem )
Tow. cos skostnieli ostatnio ale nic to i na to znajdziemy jakas recepte Wracam bo widze , ze Wam sie ckni za (L) . |
|
|
|
 |
JCM

|
Wysłany: 2010-05-20, 18:09
|
|
|
Towarzysze się porozbiegali, a teraz mają pretensję. gdzie żeś to bywał św. Jerzyku... tfu Łomiku?
A na avatarku wyglądam za wami. Smutnawo nam tu z forumowym dziadkiem m. bywało... |
|
|
|
 |
lom
Wielki Szu

|
Wysłany: 2010-05-20, 21:37
|
|
|
Zimy juz podobno nie ma
Obecnie dryfuje po "morzach i oceanach" Jury Krako-czest
Dawno temu byla tylko woda na moich wlosciach , choc trudno w prehistorii nazwac moimi ale niech bedzie, teraz tez tylko H2O.
Powazniej to moge pow Jolu , ze trzeba bylo faldow przysiasc bo na horyzoncie na morzu edukacji widac ląd i trzeba sie juz przygotowac na cumowanie tego paruletniego statku - oficjalnie. Nieoficjalnie jak wiadomo nauka to rejs nieskonczony bez okreslonego portu , co na tym forum doswiadczamy .
Jak wszystko bedzie dobrze to doplyne do jednego portu za co trzymajcie kciuki czy co tam robicie przy takich okazjach |
|
|
|
 |
|
|