|
strony z rosyjska kuchnia |
| Autor |
Wiadomość |
bagaja21
Na Miotle

Pomogła: 41 razy Posty: 882
|
|
|
|
 |
gucio

|
|
|
|
 |
dyktators
dyktators

Pomogła: 15 razy Posty: 179
|
Wysłany: 2008-04-12, 14:34
|
|
|
| a nie lepeij zamias umieszczac linki to umiescici przepis? |
|
|
|
 |
Grabon

|
Wysłany: 2008-04-13, 19:08
|
|
|
dyktators - popieram ale z linków i tak skorzystam |
|
|
|
 |
Master of Tragedy

|
|
|
|
 |
gucio

|
Wysłany: 2009-10-15, 00:20
|
|
|
linki linkami... ja wole poczytac od ludzi z praktyka w gotowaniu
|
|
|
|
 |
JCM

Pomogła: 68 razy Posty: 1055
|
Wysłany: 2009-10-15, 21:43
|
|
|
O? Gucio?! Gucio, a sam co wypichciłbyś? Znasz coś dobrego z regionalnej kuchni? |
_________________ W życiu nie uwierzę, że za komuny na półkach był tylko ocet i olej... Może w jakichś małych sklepach, ale w Carrefourze?! |
|
|
|
 |
moser

|
Wysłany: 2009-10-16, 08:05
|
|
|
Tam wypichcić. Jeść pewnie bardziej lubi. Na zdjęciach na NK coraz bardziej okrąglutki.
Przyznaj sie ile przybrałeś . |
_________________ http://darts.abajt.pl/ |
|
|
|
 |
JCM

|
Wysłany: 2009-10-16, 19:00
|
|
|
O rany! A ja to przegapiłam?! Lecę pooglądać..... |
_________________ W życiu nie uwierzę, że za komuny na półkach był tylko ocet i olej... Może w jakichś małych sklepach, ale w Carrefourze?! |
|
|
|
 |
gucio

|
Wysłany: 2009-10-17, 07:50
|
|
|
Nono, jaka Ciekawska!!!
Ja w kuchni to jeść lubie
do garów mnie nikt nie zaciągnie, chyba że już trzeba... to się zrobi pielemienie ze śmietanką |
|
|
|
 |
JCM

|
Wysłany: 2009-10-18, 19:30
|
|
|
To specjalnie dla ciebie, Guciu
Мудрая бабушка
У бабушки было три внучки. Выросли они и собрались замуж, а перед свадьбой приехали к бабушке. Зашёл разговор о семьях. Внучки и спрашивают: -Бабушка, а как сделать так, чтобы мужа удержать? -А вы как думаете?
Первая внучка: -Наверно, надо всегда быть красивой, стройной, ухоженной, чтобы он на других не заглядывал? -Нет, внученька.
Вторая внучка: -Наверно, надо, чтобы в доме всегда было чисто, уютно, красиво, чтобы его домой тянуло? -Нет, внученька.
Третья внучка: -Наверно, надо в постели быть активной, пылкой, нежной, чтобы не хотел другую найти? -Нет, внученька! Все три внучки: -А как же бабушка?!! -КОРМИТЬ СКОТИНУ НАДО!!! |
|
|
|
 |
artos33
|
Wysłany: 2010-03-18, 15:17
|
|
|
| JCM napisał/a: | To specjalnie dla ciebie, Guciu
Мудрая бабушка
У бабушки было три внучки. Выросли они и собрались замуж, а перед свадьбой приехали к бабушке. Зашёл разговор о семьях. Внучки и спрашивают: -Бабушка, а как сделать так, чтобы мужа удержать? -А вы как думаете?
Первая внучка: -Наверно, надо всегда быть красивой, стройной, ухоженной, чтобы он на других не заглядывал? -Нет, внученька.
Вторая внучка: -Наверно, надо, чтобы в доме всегда было чисто, уютно, красиво, чтобы его домой тянуло? -Нет, внученька.
Третья внучка: -Наверно, надо в постели быть активной, пылкой, нежной, чтобы не хотел другую найти? -Нет, внученька! Все три внучки: -А как же бабушка?!! -КОРМИТЬ СКОТИНУ НАДО!!! |
интересно |
_________________ Rosyjskie, ukraińskie i arabskie naklejki na klawiaturę:
http://www.naklejkinaklawiature.com
http://www.languageconsul...aklawiature.php |
|
|
|
 |
|
|